KUN ON LIIKAA SANOTTAVAA

Sanonpahan vaan, että edellisestä postauksesta on aikaa kuus kuukautta ja 16 päivää. Se on törkeen pitkä aika, enkä voi väittää ettenkö ois miettiny sitä viittinkö tulla tänne enää ollenkaan. Toisaalta, yhtä usein on tää blogi myös pyöriny mielessä ja on tuijoteltu tyhjää tekstikenttää saamatta mitään aikaan. Monet kerrat on myös näitä legendaarisia palaamispostauksia väännetty, joten ajattelin, että ehkä jätetään tällä kertaa väliin anteekspyytelyt ja muut diipadaapat. Riittää että voin sanoa "...Ja tässä sitä taas ollaan."
 085Uusi kansio18086
Mun elämä on ollu aikamoista tän viimeset puol vuotta, ja harmittaa vähän, että te ette oo saanu kuulla niistä mitään. Mulla on kuitenkin luonnoksissa odottamassa vaikka minkämoista postausta liittyen mun "uuteen elämään", mutta sanottakoon tässä nyt niistä kaikkein isoimmat asiat:
Aleksin loppumaton armeijakin sitten loppu joulukuussa, ja nyt tuntuu ettei se siellä olis koskaan ollutkaan.

Muutettiin maaliskuun alussa vihdoin yhteen ja näin ollen lähdettiin molemmat pois äidin helmoista. Yhteiseloa on nyt takana kohta kolme kuukautta ja so good so far.

Niin ja meillä on kaks ihanaa kissanpentua täällä. Seuraava postaus tuleekin kertomaan mun pienistä vintiöistä Brunosta ja Boratista, joten jos #crazycatlady-jutut kiinnostaa, niin nyt kannattaa pysyä maisemissa.

Ja viimesenä, täytin viime viikolla kakskymmentä, joten lieneiskö aika päivittää vähän ulkoasua, vähintään esittelykuva...

Ei siinä, paljon on tapahtunu ja elämä kääntyny ihan päälaelleen näinkin lyhyessä ajassa, mutta se on vaan hyvä että kerrottavaa riittää. Luvassa on kissanpentujuttujen lisäks meijän luukun esittelyä ja kaikkee muuta sellasta minkä avulla pääsette hyppään takas kelkkaan. Koska vaikka kaikki on muuttunu, niin oikeestaan ei kuitenkaan mikään, hiustenvärikin on kolmatta vuotta sama!

2 kommenttia:

  1. Siis huh noi sun hiukset on upeet ♥ Ihan mielettömän kiva oli nähä sulta tulleen postausta, ihana että oot takasin kirjottamassa! Joskus oon aatellut, että pitäisi itekkin ihan kunnolla taukoa blogista, jos saisikin enemmän inspiraatiota ja ajatuksia lisää. Hurjasti onnea uuteen kotiin ja yhteiseen arkeen, ootan kyllä postausta näistä kahdesta uutukaisesta ;) Nii ja tervetuloa kakskymppisten joukkoon ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten ihanaa oli nähä että mun vakkarilukija oli täällä ottamassa paluun ilolla vastaan. On tosi kiva huomata että mun jutut kiinnostaa edelleen, vaikka tässä ollaan jo puol vuotta vietetty hiljaiseloo. Kiitos siis tosi paljon ihanasta kommentista ja vastaanotosta, tollanen antaa paljon lisämotivaatioo! ♥ Sait muuten mitä toivoit, julkasin just postauksen mun kahdesta pienestä ja kaikkee muutakin on luvassa! ;-) kiitos vielä, on kiva olla takas kehissä!!

      Poista